Ariana Grande s-a căsătorit în secret. Au fost mai puțin de 20 de invitați

Ariana Grande s-a căsătorit în secret. Au fost mai puțin de 20 de invitați

Cântăreața și-a oficializat relația cu Dalton Gomez la o ceremonie secretă „mică și intimă” cu mai puțin de 20 de invitați în Montecito. Evenimentul a a avut loc în acesta weekend.

„S-au căsătorit”, a confirmat revistei People un reprezentant al cântăreței. „A fost minuscul și intim - mai puțin de 20 de persoane. Cuplul și ambele familii nu ar putea fi mai fericiți. În ciuda serbării reduse, se spune că Ariana și Dalton - un agent imobiliar - au schimbat tradiționalul „I do” cu toată bucuria.

O sursă apropiată de câștigătoarea Grammy a confirmat că ceremonia secretă a avut loc în apropierea casei sale din California, unde locuiesc vedete precum Oprah Winfrey, Ellen DeGeneres și prințul Harry cu Meghan Markle. Ariana Grande ar fi cumpărat fosta casă a lui Ellen, un conac unic în stil Tudor, de 5.500 de metri pătrați, pe care a plătit 6,75 milioane de dolari, în luna august.

Ariana Grande s-a căsătorit, în secret

Între timp, o altă sursă a pretins pentru E! că perechea „a vrut întotdeauna o ceremonie intimă”, spunând: „Au decis să aibă nunta în weekend-ul trecut, deoarece programele lor se complică și nici unul dintre ei nu a vrut să mai aștepte”.

Ne puteți urmări și pe Google News

Prin urmare, ceremonia a avut loc în curtea casei Arianei, care a fost decorată cu sute de flori albe și roz deschis. „Ari a vrut să fie simplist și de bun gust. Tot ce a contat pentru miri era să aibă familia acolo și să se poată bucura împreună de momentul lor special”, a mai adăugat sursa.

Cuplul s-a logodit chiar înainte de Crăciun și și-au împărtășit dragostea unul pentru altul pe social media. Cei doi au început să se întâlnească abia în ianuarie 2020 și apoi au petrecut cea mai mare parte a pandemiei împreună, în timpul blocajului impus. Abia în luna decembrie Ariana Grande a postat o poză cu sclipitorul ei inel cu diamant. Iar luna trecută, artista a distribuit un trio de imagini ale perechii, cu legenda „!!! inima mea, persoana mea !!!”.

De asemenea, presa a consemnat că Ariana și Dalton au locuit în casa ei din Los Angeles de-a lungul blocajului impus de pandemie. Din cauza blocajului, cuplul nu a participat încă la un eveniment oficial împreună. Pe de altă parte, surse din apropierea celor doi au susținut că preferă să își țină relația în privat, deoarece Dalton lucrează ca agent imobiliar și nu se află în lumea divertismentului ca unii dintre prietenii anteriori ai celebrei sale soții.

Sursa foto: Instagram