Kate Middleton este o mămică activă şi implicată în viaţa celor trei copii: prințului George, șase ani, prințesa Charlotte, cinci, și prințul Louis, doi ani. Cu toate acestea Kate are timp şi pentru ea, mai ales când este vorba de hrana zilnică deorace tine mult să-şi păstreze o siluetă adolescentină.

În primul rând Kate, ducesa de Cambridge, a avut întotdeauna un interes pentru sport. A jucat hochei la școală și a fost membră al unui club de atletism la universitatea St Andrews, unde l-a cunoscut pe William. Dar, pe lângă sport Kate are nişte obiceiuri culinare de la care nu se abate.

Deci, ce mănâncă Kate zilnic?

Ducesa de Cambridge gătește totul proaspăt în acasă. Ea a dezvăluit că este un fan al Curry-ului – un amestec de condimente specific bucătăriei asiatice. Curry-ul poate fi excelent pentru pierderea în greutate, deoarece conține şi ardei iute. Practic este un amestec care grăbește metabolismul şi folosit de foarte multe vedete.

La un eveniment Kate a dezvăluit: „William a trebuit să se obişnuiască cu modul meu de a găti” . Iar William a replicat: „Este motivul pentru care sunt atât de slab”.

Meniul zilnic al lui Kate Middleton:

Mic dejun

Pentru micul dejun, Kate se bucură de un smoothie sănătos compus din spirulină, kale, matcha, spanac, coriandru și afine. Iar până în prânz consumă legume și fructe proaspete.

Masa de prânz

Ducesa de Cambridge îşi face salate. Şi, pe lângă salate se bucură și de un fel de mâncare cu pește crud. Iar pentru a-și menține pielea catifelată și radiantă, Kate mănâncă fructe de pădure, pepene, goji și supă rece gazpacho.

Masa de seară

Pentru cină, nu lipseşte curry (micul ei secret), mai ales pentru puiului prăjit care este specialitatea lui Kate. Totodată este mâncarea preferată de William.