Anunţul a fost făcut de Mitică Dragomir, preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, astăzi, la finalul Adunării Generale a LPF. Mitică a spus că grupările din Liga I vor achita "cash" baremurile arbitrilor după meci şi nu prin intermediul FRF ca până acum, iar echipele care nu plătesc nu vor mai fi programate la partida următoare.
"Doar nu o să le dăm cecuri la arbitri"

"Se revine la sistemul cu baremuri, deoarece cluburile nu au binevoit să plătească arbitrii la federaţie. Sunt cluburi care nici acum nu au plătit arbitrii şi atunci FRF, prin Comitetul Executiv, a hotărât ca baremurile să se dea după fiecare meci, iar clubul care nu plăteşte nu va mai fi programat în următorul meci din campionat. O să se dea cash, că doar nu o să le dăm cecuri la arbitri", a spus Dragomir, după Adunarea Generală a LPF.
Vremuri de mult apuse

"E un lucru absolut normal din cauza faptului că au fost foarte multe cluburi care nu au achitat baremurile la timp. Au trecut de mult vremurile alea. Nu îşi permite nimeni să pună ceva în plus în plic şi să aibă flagrantul făcut. Dacă au de gând să facă lucrul acesta, îl fac mai deştept", a comentat Marius Stan, preşedintele clubului Oţelul Galaţi.