Din păcate, în torpedoul maşinii se aflau toate actele în original prin care femeia justifica, că suferă de acea boală, potrivit aradon.ro

Mașina era cu rezervorul plin, pregătită pentru ca arădeanca să plece luni, 15 aprilie, direct spre spitalul de Oncologie din Cluj Napoca.

 

Nu a fost să fie așa. Un moment de neatenție a făcut diferența. Și să nu judecăm neatenția, căci o astfel de boală îți cam dă peste cap toată viața. Nici măcar un minut nu a durat până ce hoţii i-au furat maşina femeii.

Soțul ei a venit să o ia din Vlaicu și a coborât din autoturism pentru a o ajuta să care niște plase la mașină. Bărbatul, fărăsă-şi dea seama ce va urma, a lăsat cheile în maşină. A luat plasele din mâna soției, însă, când s-a întors spre mașină, aceasta nu mai era.

În acel moment peste cei doi soţi s-a năruit cerul. Prin bunăvoinţa unor vecini care l-au dat maşina lor, femeia a putut să se deplaseze la şedinţele de chimio-terapie de la Cluj. Se gândește că poate hoțului i se va face milă de situația în care este și îi va aduce, într-un fel sau altul, nu contează cum, analizele aflate în autoturism.

În acest moment, poliţiştii din Arad caută maşina furată a femeii. Arădeanca a încercat prin toate mijloacele să facă publică toată această situaţie. Arădeanca îl roagă pe hoţ , să îi aducă măcar actele medicale de care are foarte mare nevoie pentru a se prezenta la spitalul din Cluj.

Poate hoțul se va înduioșa. Poate hoțului îi va fi frică de Dumnezeu. Aceasta este speranţa din sufletul unui om bolnav. Iată și numărul de telefon la care hoțul sau cei care zăresc mașina pot suna – 0740.819.145.

 

Te-ar putea interesa și: