Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunțul ȘOCANT publicat de un ziar din SUEDIA. Ce scria în invitația la botezul unui copil
Anunțul ȘOCANT publicat de un ziar din SUEDIA. Ce scria în invitația la botezul unui copil

Anunțul ȘOCANT publicat de un ziar din SUEDIA. Ce scria în invitația la botezul unui copil

Într-un cotidian din Suedia a apărut un anunț care a șocat opinia publică, redacția Svenska Dagbladet exprimându-și regretul cu privire la reclama cu pricina.

Astfel, anunțul cuprindea imaginea unui bebeluș, care avea cârlionții de pe frunte special aranjați încât să formeze numărul 666, însoțit de un text prin care cititorii erau invitați la botezul copilului.

"Bine ai venit pe lume dragă Lucy. Botezul va avea loc in Elmsta, pe 23 mai, ora 12.00", scria în textul ce însoțea imaginea bebelușului, cititorii fiind invitați să confirme participarea la o adresă de e-mail, al cărei nume însemna, scris pe dos, "mama lui Satan".

Björn Hygstedt, purtător de cuvânt al revistei, a declarat că nu a mai văzut așa ceva. "Apariția acestui anunț publicitar este o greșeală. Procedurile noastre interne au dat greș, dar îi asigurăm pe cititori că nu se va mai repeta", a declarat Hygstedt.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.