Evenimentul Zilei > EVZ Special > Anunțul serii de la Strasbourg. Ce spune Rareş Bogdan despre Spațiul Schengen
Anunțul serii de la Strasbourg. Ce spune Rareş Bogdan despre Spațiul Schengen

Anunțul serii de la Strasbourg. Ce spune Rareş Bogdan despre Spațiul Schengen

Rareş Bogdan, aflat la Strasbourg, afirmă că îndeplinim toate condiţiile tehnice pentru aderare la Spațiul Schengen, mai ales acum fără PSD.

Rareş Bogdan: „Am participat în dimineața asta la reuniunea Grupului de Lucru al Comisiei LIBE a Parlamentului European pentru Schengen, de la Strasbourg. Vă asigur că îmi voi folosi toată puterea de convingere și influența pentru a câștiga cât mai mulți avocați ai aderării României la Spațiul Schengen”, este mesajul fostului jurnalist.

În opinia sa, şansele României cresc şi datorită guvernului PNL

„Acum nu mai avem un guvern eurosceptic, ci unul constituit de un partid care nu tolerează derapajele de la principiile statului de drept. România îndeplinește condițiile tehnice încă din 2011, deci cetățenii ei nu mai trebuie sancționați pentru derapajele PSD. Mai ales că românii sunt cei mai pro-europeni din UE, iar PNL face parte din cea mai puternică familie politică. Deci totul răul spre bine!”, a scris europarlamentarul pe social media.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: EVZ Special, Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: