Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚ DRAMATIC ÎN DIRECT. Un PREZENTATOR celebru a DEZVĂLUIT că are CANCER. „Voi fi SUPUS unei OPERAȚII…”
ANUNȚ DRAMATIC ÎN DIRECT. Un PREZENTATOR celebru a DEZVĂLUIT că are CANCER. „Voi fi SUPUS unei OPERAȚII…”

ANUNȚ DRAMATIC ÎN DIRECT. Un PREZENTATOR celebru a DEZVĂLUIT că are CANCER. „Voi fi SUPUS unei OPERAȚII…”

Un prezentator celebru a dezvăluit că are cancer la rinichi și se va opera. Din acest motiv, jurnalistul va fi „plecat pentru două săptămâni”. Anunțul a fost făcut la sfârșitul emisiunii pe care acesta o prezintă.

Prezentatorul TV Andrew Marr de la postul BBC și-a șocat audiența, după ce a anunțat că suferă de această boală cruntă. Jurnalistul a  transmis, în direct, mesajul, la sfârșitul emisiunii săptămânale „The Andrew Marr Show”.

Angajatul BBC a confirmat că va ajunge în spital pentru a-i fi scoasă tumoarea malignă de la rinichi.

Agentul lui Marr, Mary Greenham, a declarat că medicii „se așteaptă să își revină complet și se va întoarce pe micul ecran în curând”. Cât timp jurnalistul va fi în spital, emisiunea va continua cu un alt prezentator.

„Voi fi plecat cam două săptămâni. Voi fi supus unei mici operații în spital și mă voi întoarce cât de repede pot, așa că, vă rog, fiți drăguți cu oricine se va afla în acest scaun săptămâna viitoare”, a spus Marr, la sfârșitul programului televizat.

„El și familia lui au cerut intimitate, în aceste momente dificile”, a adăugat Greenham.