Evenimentul Zilei > Social > ANUNȚUL făcut de METROREX. Ce se va întâmpla MARȚI cu accesul în stațiile TINERETULUI și APĂRĂTORII PATRIEI
ANUNȚUL făcut de METROREX. Ce se va întâmpla MARȚI cu accesul în stațiile TINERETULUI și APĂRĂTORII PATRIEI

ANUNȚUL făcut de METROREX. Ce se va întâmpla MARȚI cu accesul în stațiile TINERETULUI și APĂRĂTORII PATRIEI

Metrorex deschide marți accesul călătorilor în stațiile Tineretului și Apărătorii Patriei, cu o zi mai devreme față de data anunțată, se arată într-un comunicat al societății, citat de Agerpres.

„La solicitarea Metrorex, constructorul a crescut mobilizarea pe șantier și lucrează intens pentru reducerea timpilor de execuție la lucrările de modernizare a instalațiilor de control-acces, în condiții de siguranță și în cel mai scurt timp posibil. Reamintim publicului călător că proiectul de modernizare a instalațiilor de control-acces se află în plin proces de implementare și că orice nereguli sesizate sunt transmise constructorului pentru a fi remediate”, se arată în document.

Conform sursei citate, la finalul implementării tuturor lucrărilor, călătorii vor putea beneficia de „sisteme moderne pentru asigurarea unui transport sigur și confortabil”.

Pe 31 august, Metrorex a anunțat că închide, în perioada 2-5 septembrie 2017, stațiile Apărătorii Patriei și Tineretului, pentru modernizarea instalațiilor de acces și control, fiind introduse două linii-navetă de autobuz care să preia călătorii.

Astfel, pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou Apărătorii Patriei, Regia Autonomă de Transport București a înființat linia-navetă 632, care va funcționează între terminalele Romprim și Piața Sudului.

Totodată, pentru preluarea fluxurilor de călători din zona stației de metrou Tineretului, RATB a înființat linia-navetă 613, care funcționează între terminalele Turnu Măgurele și Piața Sf. Vineri.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.