Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț important făcut de Lucian Bode. Anagajații Metrorex, vizați de noi schimbări!
Anunț important făcut de Lucian Bode. Anagajații Metrorex, vizați de noi schimbări!

Anunț important făcut de Lucian Bode. Anagajații Metrorex, vizați de noi schimbări!

Angajări la compania Metrorex se vor face doar pe posturile fără de care metroul nu poate funcţiona, iar prioritate vor avea cei care activează în zona de siguranţa circulaţiei, a declarat, marţi, ministrul Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, Lucian Bode.

„Le transmit tuturor, indiferent de poziţia pe care o ocupă, că uşa mea este deschisă celor care sunt oneşti şi care pot să îşi asume decizii pe care le stabilim împreună. De aceea, am înţeles să răspund cererii venite din partea managementului societăţii, dar şi a sindicatului, ca angajările să nu fie blocate. Dar, atenţie! Se vor face angajări doar pe posturile fără de care metroul nu poate funcţiona. Acesta este şi motivul pentru care vor avea prioritate cei care activează în zona de siguranţă a circulaţiei”, a spus Lucian Bode.

El a dat asigurări că s-a convenit să se „dea drumul” la această procedură.

„Da, dragi colegi, pentru că de prea mult timp aţi fost amânaţi, să nu spun minţiţi. De câţiva ani vi se promite acest lucru şi iată că astăzi, împreună cu conducerea Metrorex, împreună cu conducerea sindicatului, am convenit să dăm drumul la această procedură necesară”, a subliniat Lucian Bode.

Şeful de la Transporturi a reiterat că Magistrala M5 va fi dată în folosinţă abia anul viitor.