Evenimentul ZileiEVZ SpecialAnunț exploziv din anchetă. Cine este responsabil de moartea lui Răzvan Ciobanu

Anunț exploziv din anchetă. Cine este responsabil de moartea lui Răzvan Ciobanu

Anunț exploziv din anchetă. Cine este responsabil de moartea lui Răzvan Ciobanu
Declarație șocantă în cazul morții lui Răzvan Ciobanu. Există o persoană direct răspunzătoare. Anunțul a fost făcut aseară de Laura Vicol.

Vedeta spune că va veni în fața publicului pentru a face lumină în cazul morții designerului vestimentar Răzvan Ciobanu.

Acesta a murit în dimineața de 29 aprilie, într-un accident de mașină, la intrarea în localitatea Săcele dinspre Năvodari, judeţul Constanţa. Mașina în care se afla a ieșit ăn decor, și-a continuat drumul pe câmp aproximativ 700 de metri, a traversat o alee asfaltată, apoi a intrat încă 150 de metri într-o zonă cu arbuști, unde s-a rostogolit de mai multe ori, pentru ca în final să se oprească pe roți, izbindu-se frontal de un copac.

Răzvan Ciobanu se întorcea de la o petrecere de pe litoral şi nu purta centura de siguranţă. Laura Vicol a spus că va dezvălui detalii neștiute din ancheta morții lui Răzvan Ciobanu, dar și numele persoanei care ar fi fost răspunzătoare pentru tragedie.

„Luni seară, voi spune absolut tot, pentru că sunt un om onest și am promis că voi face publice absolut toate datele din dosar. Există o persoană direct răspunzătoare, dar care nu poate fi sancționată penal pentru că ceea ce a făcut nu intră în sfera ilicită.

Răzvan nu trebuia să plece la mare, nu știu dacă a fost obligat sau nu, pentru că doar Dumnezeu cunoaște toate detaliile acestea, dar el trebuia să meargă la masa de prânz la o prietenă comună. Cred că a fost șantajat să se ducă la mare în contul unei datorii. A fost ca o maimuță în lesă pentru persoana respectivă, pe care îl plimba să se afișeze cu el, nu l-a interesat că Răzvan nu dormise, nu mâncase, că era obosit. Nu l-a interesat nimic”, a dezvăluit Laura Vicol pentru Antena 3.


Accesează: