Evenimentul Zilei > Sport > Antrenorul Simonei Halep a luat o decizie de ultimă oră. „Cel mai bun lucru este să te dai la o parte”
Antrenorul Simonei Halep a luat o decizie de ultimă oră. „Cel mai bun lucru este să te dai la o parte”

Antrenorul Simonei Halep a luat o decizie de ultimă oră. „Cel mai bun lucru este să te dai la o parte”

Darren Cahill anunță că Simona Halep este în mare formă și are prea multe lucruri de corectat în jocul româncei

Darren Cahill, antrenorul Simonei Halep, a vorbit despre pregătirea pe care a făcut-o eleva sa înainte de Australian Open și a afirmat că românca este la cel mai înalt nivel, gata să atace trofeul turneului de la Melbourne. Darren este de părere că un antrenor trebuie să-i dea frâu liber elevului, atunci când acesta joacă la parametri optimi și nu comite greșeli majore.

„Simona e foate bine, se antrenază, și-a consolidat încrederea după meciul jucat ieri cu Putintseva. Iubește să joace aici, în Australia, va juca împotriva lui Mertens acum, ele s-au mai întâlnit înainte de câteva ori, dar ea are încredere, se simte bine, este pregătită. Am făcut o pregătire de trei săptămâni la Dubai, așa că este gata de această provocare. Sunt antrenorul ei cu normă întreagă, vorbim despre tactică, despre ce trebuie să facă pe teren, dar când jucătorul tău evoluează bine, cel mai bun lucru pe care îl poți face ca antrenor este să te dai la o parte”, a afirmat Cahill la Eurosport.