Evenimentul Zilei > Sport > CÂȚI ANTRENORI are SIMONA HALEP? Darren Cahill nu este SINGURUL
CÂȚI ANTRENORI are SIMONA HALEP? Darren Cahill nu este SINGURUL

CÂȚI ANTRENORI are SIMONA HALEP? Darren Cahill nu este SINGURUL

Darren Cahill nu este singurul antrenor al Simonei Halep. Tenismena a mai fost ajutată de un nume cu greutate pentru a ajunge la aceste performanțe.

Simona Halep nu e antrenată doar de Darren Cahill. Jucătoarea a fost ajutată de mai multe persoane, însă antrenorul ei, Darren Cahill, dezvăluie că legendarul tenismen Andre Agassi are un rol major în succesul obţinut de Simona în ultimii doi ani, scrie B1.

„Andre iubește să antreneze. Toată lumea știe de colaborarea lui cu Novak Djokovic, dar el antrenează de 10-15 ani. Mulți jucători vin la el pentru ajutor.
El a fost implicat în jocul Simonei în ultimii doi ani, am vorbit recent cu el și am analizat finala Simonei, cum s-a descurcat mental și ce să facem pentru a intra în formă la Wimbledon", a afirmat Cahill.

„Una din problemele de rezolvat a fost cum să o facem să câștige un meci atunci când nu îi merge jocul. Chiar dacă joacă mult în afara terenului, îi place să joace rapid. Am încercat să o fac să se miște, să folosească mai mult topspin și să câștige timp, așa cum face Rafa. Dar a uitat asta la începutul finalei (de la Roland Garros, n.r.). Am vorbit despre asta timp de doi ani, dar adrenalina a făcut-o să joace rapid, apoi s-a domolit", a mai spus australianul.