"Vreau pentru această ţară lideri de bun-simţ şi cu bun gust, lideri cu o minimă cultură, lideri cu modele adevărate, lideri cu respect pentru istoria ţării şi pentru oamenii ţării, lideri care să zică «doamnă» nu «fă», lideri care să zică «domnule», nu «băi Liviule», lideri care să înţeleagă că banii din bugetul de stat sunt ai românilor nu ai lui. Să nu mai aud un prim ministru spunând: «eu vă da bani, dar să văd ce faceţi cu ei». Domnul Ponta, banii dumitale, îl iei pe Ghiţă, luaţi avionul şi te duci şi ţi-i pui în Dubai. Banii ăia de la buget sunt banii românilor, nu ai tăi", a spus Crin Antonescu, citat de mediafax.ro.

Totodată, referindu-se la Victor Ponta, preşedintele PNL le-a spus celor prezenţi: "Dacă nu era pus preşedinte la PSD ajungea pe la UNPR, mi-a spus-o Gabi Oprea, nu altcineva".

De asemenea, Crin Antonescu a spus că social-democraţii că nu au curajul să candideze sub sigla social-democrată, el comparând decizia PSD de a nu candida sub propria siglă cu cea a PDL din 2012, care a renunţat la portocaliu, culoarea partidului.