"În legătură cu Traian Băsescu, toate lucrurile s-au spus, cel puţin din partea mea. Atâta vreme cât, după zece ani, noi mai putem să luăm în serios un preşedinte care vine şi spune sau îl acuză pe acoperitul acel ipotetic că nu şi-a trecut în CV calitatea de ofiţer acoperit înseamnă că în continuare ne ia de proşti. Şi probabil că până îşi va termina mandatul, în continuare, unii dintre noi vor fi suficient de proşti încât să îl ia în considerare pe domnul Băsescu. Dacă Traian Băsescu are ceva de spus, ar trebui să spună, dacă nu, este un circ prin care încearcă să participe la această campanie electorală şi probabil vor mai urma asemenea scheme…", a susținut Antonescu, potrivit Agerpres.

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, aseară, că nu ar fi nimic ruşinos dacă vreunul dintre candidaţii la Preşedinţie ar fi fost în trecut ofiţer acoperit, dar acest lucru ar trebui recunoscut.

"Eu sunt convins că o astfel de recunoaştere (dacă a fost un ofiţer acoperit – n.r.) nu face rău nimănui, dacă va fi. (…) Când vorbim de preşedintele României, CV-ul tău trebuie să fie complet şi electoratul să ştie cine este cel care vrea (să fie preşedinte – n.r.). Ar putea fi nişte probleme, dacă ai fost cumva într-o situaţie de incompatibilitate, spre exemplu să fi fost angajat în justiţie la acea vreme", a spus Băsescu, la TVR1.