Evenimentul Zilei > Actualitate > CUTREMUR la Antena 1. Șefii trustului INTACT, ședință de URGENȚĂ. VEDETA a PĂRĂSIT postul
CUTREMUR la Antena 1. Șefii trustului INTACT, ședință de URGENȚĂ. VEDETA a PĂRĂSIT postul

CUTREMUR la Antena 1. Șefii trustului INTACT, ședință de URGENȚĂ. VEDETA a PĂRĂSIT postul

În 2019, telespectatorii au parte de o surpriză: după doar un sezon în calitate de co-prezentator, Alex Velea a părăsit emisiunea Acces Direct, scriu cei de la cancan.ro.

Vestea vine la doar două zile după ce Alex Velea a mărturisit, într-un interviu, că se va întoarce înapoi la Acces Direct, emisiune cu acelaşi program de difuzare, între orele 17.00 şi 19.00, de luni până vineri.

„Eu de pe 7 reiau «Accesul». M-am angajat, sunt TV host de luni până vineri. Lucrul cu Simona Gherghe este extraordinar, este o colegă foarte bună și o prietenă adevărată, mi-e superdragă, am de învățat de la ea, relația noastră de amiciție este într-un continuu progres, îmi place. Simona Gherghe mi-a dat sfaturi, cum să îmi stăpânesc emoțiile, să învăț să mă detașez de anumite subiecte cu care mă încărcam, pentru că în prima săptămână am plâns. Mă întristau foarte mult toate treburile astea cu diverse persoane care sufereau de diverse boli”, a declarat Alex Velea pentru libertatea.ro.

Surprinzător, Alex Velea are motiv de sărbătoare astăzi. Fiind 7 ianuarie, creștinii ortodocși îl prăznuiesc pe Sfântul Ioan Botezătorul și toți cei care poartă acest nume sunt felicitați de rude și prieteni. Tatăl lui Alex Velea se numără printre sărbătoriții zilei, iar fiul său i-a făcut o urare în văzul întregii lumi, postând un mesaj de felicitare pe pagina personal de Facebook a cântăreţului.