Evenimentul Zilei > Actualitate > Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media
Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media

Antena 3. PIERDERE GREA. După 16 ani, o vedetă A DECIS SĂ PLECE. Motive încă neelucidate. ALERTĂ în media

Cunoscuta prezentatoare de la Antena 3, Laura Nureldin, a anunțat că urmează să plece de la pupitrul știrilor, după 16 ani.

Aceasta a declarat că pe 26 august va fi ultima dată când va spune ”Bună ziua, bine v-am găsit la știri, sunt Laura Nureldin„ informează DC News.

”Mă gândesc uneori că oamenii care lucrează în televiziuni de știri ar trebui să se poată pensiona anticipat, ca luptătorii din trupele speciale. Pentru că regimul de viață e același. Sărbătorile, nopțile, weekendurile, toate sunt doar niște intervale pe un chart de rating. Știi că e morning, access, prime time sau noapte după orele dintr-un excel. Dacă sună telefonul, te ridici de oriunde și pleci„ și-a justificat prezentatoarea decizia de părăsire a postului.

Laura Nureldin a explicat că și-a lăsat o fâșie de suflet în toate redacțiile în care a lucrat, iar toți cei cu care a împărțit cafele, râsete sau bucăți de viață sunt familia ei.

”Pe 26 august 2018, o să vă zic pentru ultima dată ”Știrile se încheie aici. Sunt Laura Nureldin. Vă mulțumesc„ și-a încheiat declarația vedeta Antena 3.

 

 

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: