Întrebat de EVZ despre aceste informații, purtătorul de cuvânt al Guvernului Corneliu Calotă a spus că nu are detalii despre acest subiect și că nu este de competența Guvernului, ci a ANAF. Agenției i s-a solicitat de către EVZ un punct de vedere pe acestă temă, în răspunsul primit recent se arată că inspectorii nu pot administra imobilele respective. Citeşte mai multe aici

Narcisa Iorga constată că "tonul lui Mihai Gâdea, în emisiunea de aseară, s-a dorit grav, nu panicat. A vorbit despre dorința unora de a închide Antena 3 și despre soluțiile pe care le-ar avea, la o adică, jurnaliștii postului: să meargă în diverse orașe ale țării și să realizeze emisiunile din acele orașe", care remarcă, pe blog, că "După Gâdea, a urmat Mircea Badea. Aceeași atitudine, bine stăpânită. ”Să fim calmi! Mai ales eu!”. A făcut și exerciții de respirație".

Mihai Gâdea: ”În condițiile în care-și vor duce planul până la capăt (n.m. ANAF), planul despre care am aflat pe surse, vom vedea! Antena 3 e aici!”

Mircea Badea: ”Eu zic că așa nu se mai poate și ceva trebuie făcut. Ăștia sunt teroriști și când vin teroriștii peste tine, trebuie să te aperi. Nu negociezi cu teroriștii”

"Aseară au lansat doar un avertisment pentru cine are urechi să audă: un fel de ”știu ce-ai făcut astă-vară”. În arhiva Antenei 3, există înregistrarea cu promisiunea solemnă a primului-ministru din august 2014, la câteva zile după pronunțarea condamnării lui Dan Voiculescu la zece ani de închisoare și hotărârea de confiscare a sediilor Intact și Grivco. Publicul fidel al Antenei 3 este și nucleul dur al electoratului lui Victor Ponta. Nu și-ar permite un război cu Antena 3, mai ales pe subiectul ANAF, care oferă zilele acestea subiecte de presă ce ar putea pulveriza imaginea atât a instituției, cât și a oricui s-ar asocia cu aceasta. Iar Antena 3 se pricepe cel mai bine la asta", comentează Narcisa Iorga care redă, pe blog, mai multe înregistrări video, preluate din surse publice, spre analiză și comparație.