La „Scena Misterelor”, cele două tabere alcătuite din zece celebrități se vor lupta între ele pentru a ghici cine se ascunde în spatele unor măști inedite. La final, punctele acumulate pe parcursul emisiunii vor fi echivalate cu o sumă de bani care vor di donați unei cauze umanitare. Starurile care se ascund în spatele măștilor sunt dintre cele mai diverse: de la mari actori de cinema, legende sportive și staruri din muzică, la vedete de televiziune și politicieni, scrie Antena 1.

În această emisiune vor exista 6 vedete permanente – Pepe, Rona Hartner, Cosmin Seleși, Diana Munteanu, Andrei Duban și Dorian Popa – și alte patru vedete care se vor schimba de la o ediție la alta.

Fiecare ediție „Scena Misterelor” va aduce în fața publicului șase măști, în trei Tablouri distincte. Fiecare tablou ar putea fi considerat o călătorie în timp căci, prin intermediul acesteia, se va ajunge în Roma antică sau pe Marte, în junglă sau la Polul Nord, într-o secvență dintr-un film artistic celebru sau într-un desen animat.

„Cum formatul e românesc 100%, are șansa să poată fi adaptat din mers. Am învățat de la prezentatorii mari că un format nu va avea priză dacă nu știi să-i pui o etichetă. Ăsta e primul show polițist. Cu detectivi care trebuie să descopere deghizații. Simplu”, mai spune Dan Negru. La Scena misterelor, noul show care va începe, din 28 februarie, la Antena 1, Dan Negru va avea alături un co-prezentator surpriză: cunoscutul actor de comedie Romică Țociu.