Așadar, începând din această săptămână, serialul va fi mutat din serile de duminică. Primele șase episoade ale producției au fost difuzate duminica, de la ora 20.00.

Din această săptămână, fanii serialului Mangalița vor putea viziona producția începând cu ora 22.15, după emisiunea iUmor.

Duminica, în locul Mangalița, se fa difuza emisiunea Antitalent, care începea la ora 21

Serialul Mangalița îl are în centru pe Stelian Manole, primarul aflat în fruntea comunei de peste 20 de ani. Rolul acestuia este interpretat de Teodor Corban.

Primarul orașului Mangalița, Stelian Manole, este o copie fidelă a politicianului „classic”: a câștigat toate alegerile de până acum cu unanimitate de voturi, a fost prin toate partidele, e uns cu toate alifiile și știe toate șmecheriile.

Viața locuitorilor orașului Mangalița e dată peste cap de intrigile politice, administrative, mafiote și amoroase ale anturajului extrem de colorat și comic al domnului primar.

Filmările pentru serialul de comedie Mangalița s-au desfășurat pentru aproape două luni de zile în localitatea Bolintin Vale, scrie Paginademedia.