Evenimentul Zilei > Monden > Anna are mere, cine i le cere? Lesko aruncă în aer netul cu pozele de la piscină. FOTO!
Anna are mere, cine i le cere? Lesko aruncă în aer netul cu pozele de la piscină. FOTO!

Anna are mere, cine i le cere? Lesko aruncă în aer netul cu pozele de la piscină. FOTO!

Pandemie, ne-pandemie, Anna Lesko le-a pus gând rău masculilor autohtoni, iar cea mai recentă galerie foto postată de ea la piscină a ridicat sensibil temperatura domnilor.

Anna Lesko, una dintre cele mai sexy figuri din showbizul românesc, a pus din nou bărbații pe jar. Cum nu mai este un secret pentru nimeni faptul că îi place nespus să pozeze în ipostaze cu vedere spre nurii proprii, rusoaica a făcut la fel și de această dată, iar internauții au rămas fără replică.

Cel puțin abonații Instagram sunt foarte favorizați în această perioadă, căci artista originară din Republica Moldova, dar cu origini pur slave, i-a răsfățat pe followerii ei cu poze fierbinți, de la piscină. La care se remarcă cu ușurință și o regie și un scenariu, deci un show în toată regula.

Revenind la lucruri mai lumești și care nu sunt doar de amorul artei, ci mai aduc și bani,  Anna va face parte dintre primii concurenți anunțați de emisiunea „Ferma” de la Pro Tv. Alături de ea, în emisiunea Mihaelei Rădulescu vor mai fi prezenți și.Cezar Ouatu, Octavian Ciovică sau Alina Pușcău.

Noul sezon din „Ferma” va fi prezentat tot de Mihaela Rădulescu, alături de ea fiind Cristi Bozgan. Opt orășeni și opt săteni vor fi concurenții, spun cei de la Pro TV. ”Noul sezon va aduce față în față două mentalități: orășeni și săteni. Fiecare vedetă a optat pentru grupul care i se potrivește, cel mai bine, stilului de viață pe care l-a avut și care i-a format valorile. Probele fizice vor fi mai intense, iar psihicul concurenților va fi testat prin încercările la care vor fi supuși de-a lungul zilelor petrecute în Fermă.”

„Este o foarte mare provocare din extrem de multe puncte de vedere. Știu deja că cel mai mult îmi va lipsi fiul meu, Adam, nici nu este nevoie să mă mai gândesc, dar voi face tot posibilul să nu arăt acest lucru în fermă!”,  a declarat Lesko despre emisiune, ea referindu-se și la băiatul pe care îl are cu DJ Vinnie, de care s-a despărțit anul trecut, după 8 ani de relație.