Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru prima zi de weekend, 6 iulie 2019. Vremea se anunță a fi frumoasă și călduroasă, aspect pe care îl vom întâlni în toate regiunile țării. Cu certitudine, temperaturile vor fi ridicate. În București se vor înregistra 31 de grade Celsius, iar la polul opus cea mai scăzută temperatură se va înregistra în Iași și Brașov, de 26 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru marile orașe

Meteorologii au anunțat că vremea se va menține în continuare călduroasă, pe alocuri caniculară. Disconfortul termic va fi accentuat, iar ploile se vor înregistra pe arii restrânse. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 – 29 de grade în Muntenia și Transilvania, 27 – 31 de grade în Banat și Crișana, 29 – 34 de grade Oltenia, Muntenia și Dobrogea. În Moldova se vor înregistra 26 – 31 de grade Celsius.

În Capitală vremea se va menține în continuare călduroasă. Sâmbătă, 6 iulie 2019, mercurul va urca în termometre până la 31 de grade Celsius. Prin urmare, se anunță o zi foarte călduroasă. Șansele de precipitații sunt foarte mici, inexistente chiar. Disconfortul termic va fi accentuat la fel ca zilele trecute. Vântul va sufla slab până la moderat.

Te-ar putea interesa și: