După ce temperaturile au scăzut în ultimele zile, iar vântul puternic și ninsorile viscolite au pus stăpânire pe mai multe regiuni mai țară, iată că meteorologii aduc și vești mai plăcute.

În Capitală, meteorologii anunță că soarele va reuși să își face simțită prezența, dar va fi în continuare frig. Temperatura maximă va urca până la 3 grade Celsius ziua, în timp ce pe parcursul nopții maxima se va înregistra în jurul valorii de -6 grade, iar cerul va fi senin.

La munte se anunță cer senin și vânt slab cu doar 5 km/h în ziua de miercuri, 8 ianuarie. Maxima nu va depăși pragul de zero grade, iar șansele de precipitații sunt destul de scăzute. Pe timpul nopții temperatura va scădea dramatic și se vor înregistra -11 grade Celsius.

Pe litoral, vremea va fi relativ plăcută iar mercurul din termometre va arăta 3 grade Celsius. După-amiaza maxima va mai crește și va ajunge până la 7 – 8 grade. Cerul va fi parțial noros, dar soarele își va face simțită prezența. Vântul va sufla slab spre moderat.

Te-ar putea interesa și: