Vântul va sufla cu putere în nordul Moldovei, partea de sud a Olteniei și în zonele de deal și de munte. De asemenea, soarele își va face simțită prezența, însă va fi acoperit de nori pe întreg teritoriul țării. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor încadra, în medie, între -7 și 7 grade Celsius.

În Capitală, vremea va fi geroasă și va fi înnorat pe tot parcursul zileu.. Vântul va sufla cu o viteză de 5 km/h, iar mercurul din termometre va indica valoarea minimă de -3 grade Celsius, în timp ce temperatura maximă va atinge pragul de 3 grade. În plus, umiditatea va atinge pragul de 97%.

La munte, cerul va fi predominant senin și șanse minime de apariție a precipitațiilor. Vântul va sufla slab, cu o viteză de 5 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de -6 și 6 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la 64%.

Pe litoral, cerul va fi parțial noros, cu șanse reduse de precipitații. Vântul va sufla slab, cu o viteză de doar 8 km/h, în timp ce valorile termice se vor situa între 3 și 7 grade Celsius. Totodată, umiditatea va ajunge la valoarea de 79%.