Căldura și umiditatea din jungla amazoniană ar putea fi un factor negativ pentru jucătorii ambelor reprezentative. Manaus, cel mai exotic oraș din cele care găzduiesc partidele Campionatului Mondial din Brazilia, va fi locul în care se dispută una din cele mai interesante confruntări: AngliaItalia.

Partida din Grupa D va începe în această seară, de la ora 01.00 și va fi transmisă în direct la TVR 1. Astfel, cele două foste campioane mondiale se vor duela într-un meci în care niciuna dintre cele două forțe ale celui mai popular sport nu își vor permite să piardă.

„Trebuie să-i închidem jocul lui Pirlo”

Înainte de a face deplasarea în „Țara Cafelei”, reprezentativa Angliei a petrecut ceva timp în Miami, pentru ca jucătorii lui Roy Hodgson să se acomodeze cu temperaturile ridicate. „Când vom intra în posesia mingii, vom ataca! Le voi spune atacanților mei să preseze cât mai mult apărarea italienilor. Putem învinge și dacă îi vom neutraliza jocul lui Andrea Pirlo, el e marele pericol”, a declarat tehnicianul selecționatei din Insulă.

Turneul final din 2010, o mare rușine pentru „Squadra Azzurra”

La ultimul turneu Mondial, Italia a avut un parcurs rușinos, terminând pe ultimul loc într-o grupă accesibilă, din care au făcut parte reprezentativele din Noua Zeelandă, Paraguay și Slovacia.

Cupa Mondială FIFA 2014 Brazilia, pe evz.ro. Cititorii evz.ro vor avea posibilitatea să urmărească tot ce ține de competiția FIFA World Cup Brazil, într-o categorie specială a site-ului nostru aflata în secțiunea SPORT.

AICI puteți să aflați PROGRAMUL MECIURILOR de la Cupa Mondială 2014, SCORURI Campionatul Mondial 2014, STIRI de la Cupa Mondială din Brazilia și REZULTATE meciuri Cupa Mondială 2014.