Anghel Iordănescu și Florin Răducioiu, baie de fani. Cei doi au dat autografe și au făcut poze în mijlocul Bucureștiului. Video

Anghel Iordănescu și Florin Răducioiu, baie de fani. Cei doi au dat autografe și au făcut poze în mijlocul Bucureștiului. Video

Anghel Iordănescu și Florin Răducioiu au făcut o sesiune de autografe ad-hoc în apropierea stadionului Triumf. Cei doi s-au întâlnit în parcare și au vrut să meargă către stadion. Îmbrăcați casual și deloc pretențios, amândoi sunt asaltați de primul fan.

Acesta le cere autografe, semn că i-a recunoscut și că este fan al sportului rege. Câteva sute de metri mai încolo, cei doi sunt opriți din nou. De această dată de un tânăr însoțit de tatăl lui. Cel mai probabil acesta din urmă i-a și recunoscut. Și le-a cerut celor două legende să facă o poză cu cel mic.

Sesiune de autografe și poze ad-hoc

Desigur că amândoi s-au arătat încântați. După ce au făcut pozele, un alt tânăr care aștepta la coadă, i-a rugat să facă un selfie. Dacă în primă fază, Iordănescu se dăduse la o parte, tânărul a insistat să apară și el. Iar selfie-ul a fost făcut cu ambii foști fotbaliști. Ulterior cei doi au plecat către stadion.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cert este că istoria pe care au scris-o în fotbal cu siguranță nu a fost uitată după reacția fanilor. Dacă în plan profesional amândoi s-au remarcat, în plan personal Anghel Iordănescu a fost ceva mai norocos. Florin Răducioiu a avut parte de un divorț după 23 de ani de căsătorie.

Răducioiu și-a refăcut viața

Dar chiar și așa acesta a reușit să își refacă viața cu o femeie mai tânără cu 10 ani ca el. relația dintre durează de 4 ani și au decis să se si căsătorească. Cererea în căsătorie a avut loc chiar de Revelion, iar fostul fotbalist s-a declarat foarte fericit după ce iubita sa a spus ”da”.

Nunta ar trebui să aibă loc chiar în septembrie anul acesta. Logodnica fotbalistului a fost cea care a ales-o. Mai exact pe 7 septembrie, cei doi vor spune da în fața ofițerului stării civile.

Dacă ai date sau informaţii care pot deveni o ştire, transmite-le pe adresa pont@evz.ro