Evenimentul Zilei > Monden > Angelina Jolie lansează noi acuzații în divorțul cu Brad Pitt. Ținta e chiar judecătorul
Angelina Jolie lansează noi acuzații în divorțul cu Brad Pitt. Ținta e chiar judecătorul

Angelina Jolie lansează noi acuzații în divorțul cu Brad Pitt. Ținta e chiar judecătorul

Angelina Jolie este de neoprit în divorțul de Brad Pitt, care durează deja de patru ani. Recent, actrița a lansat noi acuzații, de data aceasta ținta fiind chiar judecătorul din cadrul procesului.

Angelina Jolie a depus cererea de divorț de Brad Pitt în septembrie 2016, iar de atunci cei doi se luptă în instanță. Angelina și Brad își dispută acum custodia a cinci dintre cei șase copii ai lor, adică Pax, Zahara, Shiloh, Vivienne și Knox, dat fiind că Maddox are deja 18 ani.

După ce a aruncat o tiradă de plângeri asupra lui Brad Pitt, actrița a trecut acum la următorul nivel. Angelina Jolie a criticat un judecător care decide asupra aranjamentelor de custodie pentru copiii ei în timpul divorțului, spunând într-un dosar în instanță că judecătorul a refuzat să le permită copiii să depună mărturie.

Ce acuze îi aduce Angelina Jolie judecătorului

Jolie, care a încercat să-l descalifice pe judecătorul John Ouderkirk din dosarul de divorț, a declarat luni că acesta a refuzat să audă dovezile despre care ea spune că sunt relevante pentru siguranța și bunăstarea copiilor înainte de a emite o hotărâre provizorie. Documentele nu detaliază care sunt aceste dovezi.

„Judecătorul Ouderkirk i-a negat doamnei Jolie un proces echitabil, excluzând în mod necorespunzător dovezile sale relevante pentru sănătatea, siguranța și bunăstarea copiilor, probe esențiale pentru a-și susține cazul”, se arată în documentul de la Curtea de Apel Districtuală din California.

Actrița a mai spus că judecătorul „nu a luat în considerare în mod adecvat” o secțiune din codul instanțelor din California, care spune că este în detrimentul interesului superior al copilului dacă custodia este acordată unei persoane cu antecedente de violență domestică. Depunerea ei nu a oferit detalii despre la ce se referea, dar avocații ei au depus un document sigilat în martie, care se presupune că oferă informații suplimentare.

Noua sa înregistrare spune că judecătorul „a refuzat să audă părerea adolescenților minori cu privire la experiențele, nevoile sau dorințele lor cu privire la soarta custodiei”, citând un cod din California care spune că un copil de 14 ani sau mai mare ar trebui să aibă voie să depună mărturie dacă vrea acest lucru.