Evenimentul Zilei > International > Angela Merkel, a făcut astăzi o declaraţie şocantă: „Islamul APARŢINE Germaniei”
Angela Merkel, a făcut astăzi o declaraţie şocantă: „Islamul APARŢINE Germaniei”

Angela Merkel, a făcut astăzi o declaraţie şocantă: „Islamul APARŢINE Germaniei”

Cancelarul german Angela Merkel a declarat astăzi că musulmanii ce locuiesc pe teritoriul german şi religia lor sunt parte a Germaniei.

Declaraţiile făcute astăzi de Merkel  sunt de-a dreptul uluitoare: "Cei circa patru milioane de musulmani aparţin de asemenea Germaniei, exact la fel cum şi religia lor aparţine Germaniei", a declarat Merkel, intrând în contradicţie cu fostul premier bavarez cu privire la imigraţia din ţările musulmane.

Ministrul de interne german, Horst Seehofer, a spus într-un interviu, că „islamul nu aparţine Germaniei”, relansând astfel dezbaterea privind locul islamului în societatea germană.

„Nu. Islamul nu aparţine Germaniei. Germania este marcată de creştinism. Duminica liberă, zilele de sărbătoare creştine şi ritualuri precum Paştele, Rusaliile sau Crăciunul sunt parte a sa”.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.