Andy Popescu, de la mașini la vlogguri despre afaceri. Cum a ajuns influencerul să dea sfaturi despre afaceri de succes

Andy Popescu, de la mașini la vlogguri despre afaceri. Cum a ajuns influencerul să dea sfaturi despre afaceri de succes

Andy Popescu este un vlogger și influencer de succes, chiar dacă principalul subiect abordat au fost mașinile de lux. De altfel, prezentarea unei astfel de mașini i-a adus și celebritatea.

Andy Popescu este unul dintre influencerii nișați pe un anume subiect, în cazul lui mașinile. Bucureștean de origine, vloggerul a făcut primul clip pe youtube în 2006. Doar că lucrurile nu au mers foarte bine până în 2015.

Atunci Andy Popescu a prezentat o mașină de lux. Acela a fost și momentul în care audiența lui a crescut exponențial. Drept urmare, influencerul s-a axat doar pe mașini de lux din acel moment.

A găsit și foarte multe vedete dornice să își arate bolizii, dar a găsit și oameni mai puțini cunoscuți cu mașini de sute de mii de euro.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andy Popescu a dat lovitura cu prima mașină de lux prezentată

De la Lamborghini la Ferrari, Maserati, dar și alte mașini de lux, nimic nu i-a scăpat influencerului. Acesta nu s-a ferit să îl aducă în emisiune nici măcar pe Pescobar, chiar și după scandalul cu restaurantului lui.

Ba chiar l-a provocat pe acesta să vorbească despre modul în care a gestionat valul de ură. În acest moment Andy Popescu are peste 660 de mii de abonați pe youtube, acolo unde a și debutat. Pe Instagram acesta are aproape un sfert de milion de oameni care îl urmăresc.

Cu toate acestea, veniturile lui din ultimii ani au crescut exponențial. Așa se face că și-a făcut și o fermă de struți, doar că lucrurile nu au mers cum a preconizat. Drept urmare a pierdut la această afacere 80.000 de euro.

Și-a permis să piardă 80.000 de euro

Dar nu s-a dat bătut, ci a mers mai departe. Acum are o firmă de construcții care merge suficient de bine încât vloggerul se consideră potrivit să dea sfaturi în afaceri. Pe site-ul lui se găsesc mai multe tutoriale despre cum să faci bani în diferite zone de investiții.

Doar că tutorialele nu sunt gratis, drept urmare, sunt o altă sursă de venit pentru Andy Popescu. Lunar vloggerul face de la câteva mii de euro în sus, având în vedere notorietatea de care se bucură în acest moment. Dar și invitații celebri pe care îi are.