Andrei Mănescu, avere de milioane din jocuri video. Cine este clujeanul cu mașini de sute de mii de euro

Andrei Mănescu, avere de milioane din jocuri video. Cine este clujeanul cu mașini de sute de mii de euro

Andrei Mănescu este un om de afaceri român, originar din Cluj care a reușit să facă milioane din jocuri video. Pasiunea lui sunt mașinile așa că a investit în ele și are grijă de ele ca de ochii din cap. Așa a reușit să aducă în garaj un Audi RS 7. Este o mașină sport care valorează zeci de mii de euro.

De asemenea mai are și un Hyundai Genesis, care valorează și el peste 10.000 de euro. Un alt Audi de aceasta dată E-Tron se mai află în garajul lui. Dar ”perla coroanei” este un Lamborghini Huracan pe care clujeanul l-a cumpărat în 2020.

Milioane investite în mașini

Deși a fost o mașină la mâna a doua aceasta avea doar 14.300 de kilometri la bord. „După multă muncă, zi, noapte, săptămână, weekend, mi-am extins businessul în așa fel încât să-mi permit ceea ce visam de mic copil, și cred că ceea ce-și viseaza toți băieții de mici copii. Încă din 2017, masina s-a aflat in Cluj-Napoca (și va rămâne în Cluj-Napoca), așa că cei care au văzut pe șosea mașina lui Ali, o cunosc deja!

Cunoșteam mașina de mult, cunoșteam proprietarul, știam că modul lui de a întreține mașinile este la superlative. Și de aceea am preferat să-i propun dacă nu dorește să vândă mașina, și a fost de acord! Fiindcă trebuie să-i vină în câteva luni un nou Lamborghini Aventador SVJ Roadster”, a postat Andrei Mănescu pe o pagină de socializare atunci când a făcut achiziția.

Ne puteți urmări și pe Google News

SURSA. LINKEDIN

RCA-uri pe măsură

Cert este că o astfel de investiție necesită alte investiții ulterioaree. Acest model LP610-4 are motor în V10, 610cp, all-wheel drive, cutie automata în 7 rapoarte cu dublu-ambreiaj. Accelerația de la 0 la 100 de km/h se face în 3.4 secunde.

Interiorul este full carbon, adică toate componentele mașinii sunt din carbon. O astfel de mașină are o asigurare obligatorie de peste 10.000 de lei.