Evenimentul Zilei > Social > MOMENTUL în care Andrei Gheorghe a venit cu pizza la DNA. Pentru cine era „COMANDA” . IMAGINI INEDITE! VIDEO în text!
MOMENTUL în care Andrei Gheorghe a venit cu pizza la DNA. Pentru cine era „COMANDA” . IMAGINI INEDITE! VIDEO în text!

MOMENTUL în care Andrei Gheorghe a venit cu pizza la DNA. Pentru cine era „COMANDA” . IMAGINI INEDITE! VIDEO în text!

Moartea lui Andrei Gheorghe, la vârsta de 56 de ani, a șocat multă lume. Au fost foarte multe momente care l-au definit cu adevărat pe Andrei Gheorghe. Omul de radio și televiziune era cunoscut pentru momentele sale neconvenționale și pline de originalitate. Unul dintre ele a fost în anul 2015. Imaginile sunt grăitoare...

Se întâmpla pe 10 februarie 2015. Andrei Gheorghe a spus atunci că respectivele cutii de pizza vor ajunge la procurori în semn de mulțumire pentru munca pe care o depun. “Presa primește și ea pizza! Poftă bună! Să fiți o presă bună!”, le-a spus Andrei Gheorghe jurnaliștilor prezenți atunci la DNA.

Andrei Gheorghe a mers la sediul DNA cu zeci de cutii de pizza, pe care le-a oferit procurorilor anticorupție și jurnaliștilor.

 

A MURIT celebrul Andrei Gheorghe. PRIMELE INFORMAŢII ALE POLIŢIEI despre deces. Breaking news!

Biografia lui Andrei Gheorghe

Andrei Gheorghe (n. 14 ianuarie 1962, Lipețk, Rusia – d. 19 martie 2018, Voluntari, România) a fost un prezentator și realizator de emisiuni radio și televiziune din România, realizator de filme documentare și de scurt metraj.

Tatăl lui, originar din România, a studiat la școala de aviație din Lipețk, Rusia, iar mama sa, rusoaică, era fiica comandantului școlii de aviație.[1] Andrei a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine (secția rusă-engleză), Universitatea din București.

Anii 1990 Între 1991 și 1993 a fost reporter special la Radio Constanța și a realizat mai multe emisiuni la posturile Radio Sky Constanța (1993- 1996; „Videomania”, „Vineri 13”), Pro FM București (1996-2002; „Midnight Killer” „13-14”) și „Lanțul Slăbiciunilor” la Pro TV.

Din 2002 În 2002 și 2003 realizează la Antena 1 emisiunea „Gheorghe” și reia emisiunea „13-14 cu Andrei”, mai întâi la Radio 21, iar apoi, în perioada 2005-2006, la Radio Total.

 

 

IMAGINILE INEDITE pot fi văzute pe AICI!