„Răspuns: Simpla creștere a taxelor nu garantează creșterea economică, dar am obținut-o. Desigur, mult mai greu decât prin scăderea taxelor. Păstrarea taxelor mari nu garantează nici macrostabilitatea economică. Experimentul este realitate în țara vecină, în Bulgaria, care are TVA de 20% și cota unică de 10%, dar colectarea veniturilor la buget mult mai bună decât a noastră”, a comentat deputatul. 

Ce s-a schimbat, în afară de mai multe taxe, de la celebra zicere a lui Mugur Isarescu din 2012: „Dacă vom continua cu un sistem fiscal care te împovărează şi îţi scoate ochii din cap, îţi dă o singură şansă să supravieţuieşti şi aceea este să faci evaziune”?, mai comentează aceasta în postarea pe contul de socializare. 

„Așadar, pentru toți cei vizați, încetați să protejați marea evaziunea fiscală și lăsați taxele să scadă pentru români! Aduceți oameni care ne arată că se poate. Cei care ne explică că nu se poate am văzut destui. Toți foarte, foarte bine plătiți. Știu că frica păzește bostănăria, dar acum avem nevoie de oameni bine pregătiți și curajoși”, conchide deputatul PNL