Zvonurile de măritiș au ajuns și pe la Andreea Marin. De ceva vreme,  aceasta trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Adrian Brâncoveanu. El are 32 de ani și este consulul României în Libia.

Andreea Marin este foarte discretă atunci când vine vorba despre viața ei amoroasă. De o vreme încoace, pare să fie o femeie  fericită peste măsură.

Întrebată dacă se mărită, vedeta TV a răspuns: 

 „Am zis Andreea, încă Marin, de acord?.. M-am întors la numele tatălui meu și îmi place”, a răspuns vedeta. Niciodată să nu spui niciodată!”, a completat aceasta.

Întrucât este implicată într-o frumoasă poveste de dragoste, despre al doilea copil, Andreea mărturisește: „M-aș grăbi spre asta, dacă Dumnezeu ar fi de acord. Nu sunt însărcinată, altfel nu aș mai trage atât de tare la sală.”, a spus Andreea Marin.

Andreea a fost la cumpărături alături de iubitul ei, într-un magazin cu produse pentru casă. Pare, așadar, că cei doi ar avea planuri să se mute împreună, motiv pentru care, ajutați de o angajată, au văzut și cumpărat toate produsele necesare pentru baie și bucătărie, informează Bzi.ro.