Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Esca, în panică! Nu-și mai înțelege fiica… Vorbele fetei sunt…
Andreea Esca, în panică! Nu-și mai înțelege fiica… Vorbele fetei sunt…

Andreea Esca, în panică! Nu-și mai înțelege fiica… Vorbele fetei sunt…

Celebra prezentatoare a Știrilor Pro TV a făcut o declarație amuzantă pe contul ei de socializare, după ce fiica ei și-a lansat piesa de debut „LIL ESCA”

Comentariul Andreei Esca în legătură cu piesa de debut a fiicei sale i-a amuzat atât pe apropiați, cât și pe internauți. Alexia Eram a compus prima ei melodie împreună cu iubitul ei, Mario Fresh, și Alex Velea. Piesa se numește „LIL ESCA”, titlu care se traduce: „micuța Esca”. Totul a pornit de la Antonia, care a provocat-o pe fiica Andreei Esca să cânte ceva, iar frumoasa vedetă a dus această provocare la un alt nivel.

Clipul în care apar Alexia Eram, iubitul ei și Alex Velea a fost vizualizat pe YouTube de aproape 500.000 de internauți. După ce tânăra vedetă a făcut publică vestea, Andreea Esca a promovat melodia acesteia pe o rețea de socializare.

„Pentru toți colegii mei de generație, octogenarii?, «LIL» înseamnă «mic», de la «little». Nu de alta, dar asta a fost prima mea întrebare după ce am văzut clipul :)), și nu cred că sunt singura, nu @andreeamacri ??? Link in bio #youtube @alexiaeram @goldenboysociety” a scris Andreea Esca pe contul său oficial de Instagram.

Alexia Eram apare la începutul clipului așezată la pupitrul de știri și îmbrăcată într-un sacou roz, această imagine amintind de celebrul sacou al Andreei Esca, pe care prezentatoarea TV îl folosește de fiecare dată de 1 decembrie, la aniversarea Pro TV.

Alexia Eram și Mario Fresh formează un cuplu din 30 iulie 2016. Artistul, pe numele din buletin Mario Gălățeanu, este „fiul adoptat” de Antonia şi Alex Velea, informează cancan.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: