Evenimentul Zilei > Justitie > Andreea Cosma face ACUZAȚII GRAVE! Onea și Negulescu au avut complice și i-a dat și NUMELE. O să fie un SCANDAL RĂSUNĂTOR.
Andreea Cosma face ACUZAȚII GRAVE! Onea și Negulescu au avut complice și i-a dat și NUMELE. O să fie un SCANDAL RĂSUNĂTOR.

Andreea Cosma face ACUZAȚII GRAVE! Onea și Negulescu au avut complice și i-a dat și NUMELE. O să fie un SCANDAL RĂSUNĂTOR.

„Am făcut o plângere penală și am solicitat extinderea urmăririi penale cu privire la fapte noi săvârșite de Onea Lucian și cu privire la alte persoane printre care și...”, sunt declarații bombă facute în urmă cu puțin timp de deputata PSD.

Deputata PSD Andreea Cosma vine cu noi dezvăluiri despre plângerea depusă astăzi în dosarul în care sunt cercetați procurorii DNA Ploiești, Lucian Onea și Mircea Negulescu, pentru fabricare de probe.

"Am făcut o plângere penală și am solicitat extinderea urmăririi penale cu privire la fapte noi săvârșite de Onea Lucian și cu privire la alte persoane printre care și procurorul Geluela Deaconu, care a săvârșit fapte similare în același context, conform înregistrărilor apărute în presă în data de 29 iulie, rezultă că fapte de tipul celor reținute în seama celor doi, Negulescu și Onea, a comis și procurorul Geluela Deaconu, care așa cum rezultă din înregistrări, i-a înmânat lui Răzvan Alexe un CD cu probe pentru a putea incrimina un senator.

Nu știu ce funcție deține în prezent doamna Deaconu. Nu știam, eu știam că la momentul acela era procuror –șef adjunct al DNA Ploiești", a declarat Andreea Cosma la România TV.

Conform România TV, Geluela Deaconu este șef interimar al DNA Ploiești, funcție din care Lucian Onea demisionat recent.