Cosma a vorbit joi seara la Antena3 despre presiunile pe care procurorul Mircea Negulescu, cunoscut şi ca „Portocală”, le făcea asupra ei.

Aceasta a relatat cu lux de amănunte că procurorul a început să-i dea mesaje din luna aprilie, perioadă în care i-a terorizat şi familia.


Procurorul Negulescu, între AMOR și DENUNȚURI. Avocatul Andreei Cosma, DEZVĂLUIRI INCREDIBILE: „Era îngrozită. Au fost cerute denunțuri împotriva lui Dragnea!”


„Negulescu a început să îmi dea mesaje începând cu luna aprilie, pentru că între timp a început dosarul tătului și fratelui meu, dosar făcut de el și început de el. A mai făcut o presiune pentru a-mi arăta cât e de puternic, prin luna martie. Atunci mi-a făcut o plângere penală, ca să îmi poată da control judiciar. Ulterior mi-a spus că mi-a dat acest control judiciar pentru că era gelos”, a declarat Andreea Cosma.


Omul care l-a ÎNFUNDAT pe „Portocală”, dus cu FORȚA la PSIHIATRIE. Afaceristul „Șomeru” a fost EXTERNAT. Ce spun DOCTORII | UPDATE


Andreea Cosma a continuat cu dezvăluirile susţinând că scopul lui Portocală era de a avea o relaţie cu ea pentru a obţine nişte favoruri.

„Obiectivul lui era să aibă o relație cu mine, să obțină niște favoruri de la mine. Îmi facea avansuri sexuale. El s-a răzbunat pentru că eu nu i-am dat atenție, a început acest dosar penal să îmi arate cât de puternic e(…) Nu aș fi putut să mă culc cu el pentru că el mi-a distrus tot, măcar demnitatea să nu mi-o distrugă”, a mai spus aceasta.


DON JUAN-ul de la DNA. Cum a terorizat-o procurorul „PORTOCALĂ” pe Andreea COSMA. „ZDREANȚA” care UCIDEA DESTINE trimitea MESAJE de AMOR


Cosma a afirmat că procurorul Mircea Negulescu îi țintea pe Sebastian Ghiță și Victor Ponta.

„Îmi povestea permanent de dl Sebastian Ghiță. O să-l ard pe Ghiță, o să-l fac pe Ghiță, țelul lui devenise Ghiță, pentru că i se părea că e puternic, iar el era frustrat. A prins puteri a văzut că țin toate astea, apoi îl voia pe Ponta”, a declarat deputata PSD.