Curg plângerile pe adresa redacţiei Evenimentului zilei. Escroaca Andreea Balazs este în continuare la mare şi încearcă să păcălească cât mai mulţi părinţi. Ieri, un tătic ne-a sunat la redacţie şi ne-a povestit cum a fost racolat, pe faleza de la Mamaia, de o puştoaică tunsă scurt şi vopsită în mai multe culori. „I-am plătit 110 lei, cică postează imaginea fetiţei mele pe siteul „people’s district agency“, iar de acolo nu ştiu ce firmă o va coopta şi că o să se bată brandurile pe ea. Am ajuns la această Andreea, care s-a prezentat a fi directoare, se vedea că era unsă cu toate alifiile. Mi-a cerut 1.300 de lei, dar i-am zis că nu am bani. A insistat să plătesc în rate. Atunci mi-am dat seama că este ţeapă. Sunt nişte nenorociţi că profită de pe urma naivităţii noastre pentru că le dorim binele copiilor noştri. Sper să fie închisă“, ne-a spus Marius, un tătic din Bacău, care a refuzat oferta văzând insistenţele escroacei.

Sunaţi la 112

Contactaţi telefonic, reprezentanţii Poliţiei din Constanţa, ne-au sugerat să-i îndemnăm pe oameni să apeleze la oamenii legii: „Nu ne putem autosesiza. Avem nevoie de ajutorul acestor oameni păcăliţi. Să vină şi să depună sesizare sau să nu le fie teamă să sune la 112. Poliţia va interveni“.

Şi Craiova este înşelată

„Îşi bat joc de sentimentele copiilor“. Acesta este titlul dat de un jurnalist de la Gazeta de Sud, care a primit contractul unei familii înşelate de firma RGB ZOOM Photography. Părinţii unei fetiţe de patru ani au cedat în faţa escrocilor crezând că vor face ceva bun pentru copilul lor. După ce au plătit şi-au dat seama că au fost înşelaţi. Și-au luat un avocat şi speră să îşi recupereze paguba. Chiar şi proprietarul care le-a pus la dispoziţie spaţiul îi caută să îi plătească chiria.