Evenimentul Zilei > Actualitate > Andreea Bălan este în afara oricărui pericol! Mesajul emoționant de pe patul de spital a devenit viral
Andreea Bălan este în afara oricărui pericol! Mesajul emoționant de pe patul de spital a devenit viral

Andreea Bălan este în afara oricărui pericol! Mesajul emoționant de pe patul de spital a devenit viral

În această dimineață, Andreea Bălan a ținut să transmit fanilor un mesaj de pe patul de spital. Vedeta este bine și a dorit să le mulțumească tuturor celor care sunt cu gândul la ea și îi doresc toate cele bune .

De asemenea, artista a ținut să adreseze mulțumiriechipei de la Sanador pentru modul în care a avut grijă de ea și s-a asigurat că are parte de cele mai bune îngrijiri, scrie Spynews.

Luni seară, în timpul operației de cezariană, Andreea Bălan a făcut un stop cardio-respirator.

Anunțul oficial a venit chiar de la soțul artistei.

George Burcea a declarant că, din nefericire, partenera sa de viață a trecut prin clipe grele în sala de nașteri. Din fericire, în urma eforturilor cadrelor medicale, cântăreața și-a revenit și, din fericire, atât ea, cât și bebelușa sa sunt bine.

„În urma zvonurilor care au tot circulat, doresc să confirm că într-adevăr, Andreea a suferit un stop cardio-respirator. În acest moment, ea este stabilă, iar echipa medicală, care s-a comportat ireproşabil, este alături de noi. Fetiţa noastra, Clara Maria, este sănătoasă şi cântăreşte 3,2 kg. 

Din fericire, medicii de la Sanador au reușit să intervină în timp util, salvându-i astfel viața artistei.

„Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei va informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica”, audeclarat reprezentanții spitalului, ieri.

Conf. Dr, Doru Herghelegiu, medic primar obstetrica ginecologie, directorul spitalului privat unde a născut Andreea Bălan, a povestit în platoul Antena 3 ce probleme medicale au intervenit în timpul operației de cezariană. Vedeta a suferit un stop cardio-respirator.

Conf Dr Herghelegiu, unul dintre medicii care au fost în sala de nașteri:

„Nu sunt abilitat să dau informații concrete despre caz, familia nu dorește. Din nefericire, acest risc este specificat tuturor gravidelor înainte să nască. Culmea, aceasta complicație care a apărut în cazul doamnei Bălan, apare mult mai des la o naștere naturală, decât la o cezariană. Din păcate, peste 90% dintre paciente își pierd viața, mortalitatea este foarte mare. Șoc cardiac, stop respirator și în final, peste ele se adaugă o tulburare de coagulare severă a sângelui. Astăzi am reușit să o reechilibrăm. La ea s-a trecut de la anestezie rahi-peri, la anestezie generală în momentul în care s-a ajuns la punctul critic”, a povestit conferențiarul.