Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. Artista vrea să uite greșelile din trecut

Andreea Bălan l-a iertat pe George Burcea. Artista vrea să uite greșelile din trecut Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea. Timpul le rezolvă pe toate. Sursa foto Instagram

Andreea Bălan și George Burcea au lăsat în urmă toate tensiunile din trecut. Cei doi foști parteneri s-au împăcat și se înțeleg de minune. După ani de procese și scandaluri, artista a decis să îi mai dea o șansă tatălui fiicelor ei.

Andreea Bălan s-a împăcat cu George Burcea

Cântăreața a decis să facă o schimbare radicală în viața ei. Astfel, aceasta a acceptat facă pace cu tatăl fetițelor ei. Mai mult Jurata emisiunii Te cunosc de undeva a mărturisit că a renunțat inclusiv la lupta din instanță.

Andreea Bălan

Sursa foto: Instagram

Cei doi foști parteneri s-au separat în urmă cu patru ani. Despărțirea nu a fost lipsită de scandaluri și controverse. Cu toate că războiul dintre ei părea imposibil de a fi încheiat, Andreea Bălan a luat decizia. Astfel, artista s-a împăcat cu George Burcea, precizând că pasul are legătură cu liniștea familiei ei.

A renunțat la procese

Pentru a pune punct conflictului, cei doi foști soți au acceptat să poarte o discuție față în față. După această discuție, Andreea Bălan a decis să renunțe la procesele din instanță. Artista susține că hotărârea i-a adus liniștea pe care o cauta.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acum, la aproape 4 ani de la despărțire, artista a mărturisit că ea și fostul soț au îngropat securea războiului. Andreea Bălan a susținut că procesele îi aduceau multă energie negativă în viața ei, așa că a decis să pună punct scandalului.

„Am renunțat la procese, ca să eliberez energia negativă. Eu, care de obicei nu renunț… Era poate o luptă din ego, ca să-mi demonstrez mie… Mi se părea mie că nu e corect ce s-a întâmplat, dar în viață uneori trebuie să mai lași și de la tine, chiar dacă tu știi poate că ai dreptate. Trebuie să rupi cordonul ăla energetic și i-am făcut și lui un bine. S-a liniștit și el.”, a mărturisit artista la cadrul podcast-ului Te ascult, moderat de Ilinca Vandici.

Andreea Bălan

Sursa foto: Captură video Youtube

Andreea Bălan, despre întâlnirea cu fostul soț

Artista susține că discuția cu fostul ei partener a fost una prietenoasă. Astfel, cei doi au decis să comunice pentru binele celor două fetițe pe care le au împreună.

„Drept dovadă, e liniște și pace peste tot, e totul foarte bine. Înainte ca noi doi să avem o discuție față în față de împăcare, în sufletul meu a trebuit să am niște discuții. Eu cred că el a simțit asta, pentru că apoi a venit și am avut o discuție foarte prietenoasă”, a mai spus ea.