Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Bălan, control freak când vine vorba de afaceri. Ce a ajuns să facă
Andreea Bălan, control freak când vine vorba de afaceri. Ce a ajuns să facă

Andreea Bălan, control freak când vine vorba de afaceri. Ce a ajuns să facă

Jumătatea blondă a fostei trupe André, Andreea Bălan, are un mod atipic de a face afaceri. Ea se teme să nu fie trasă pe sfoară, astfel că refuză să aibă angajați.

Andreea Bălan își gestionează singură întreaga afacere, de la muzică până la contabilitate, face strategii de business și, mai mult decât atât, se ocupă constant și intens de social media. Petrece și câte opt ore pe zi la telefon.

”Este greu, pentru că îmi ocupă foarte mult timp. Pe lângă faptul că mă ocupam de Instagram și de Facebook, acum mă ocup și de vlog, și de TikTok, o nouă aplicație. Eu mă ocup de toate, sunt propriul manager, mă ocup singură de tot ce înseamnă vânzări, strategii, contracte și facturi, sunt și control freak, nu prea vreau să deleg. Stau 8 ore pe zi pe telefon, e ca un job full”, a declarat Andreea Bălan.

Secretul postărilor impecabile de pe social media e că apelează la cineva pentru editare. E cumva singurul palier în care face această concesie. „La mine în viață apar subiectele. Scot camera și imediat filmez, important este să fie montajul foarte bun. Am o fată care montează bestial și cam așa merge treaba”, a mai spus vedeta.

Andreea Bălan are un al doilea job extrem de solicitant, acela de mamă. Își supraveghează atent cele două fetițe, dar are noroc și cu mama și soțul ei, beneficiind în același timp și de ajutorul unei bone.

Sursa: Libertatea

Sursa foto: Facebook

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: