Evenimentul Zilei > Actualitate > „Întreabă pe cineva aici de România. O să-ți răspundă că suntem hoți sau țigani. Nu am cules căpșuni. E o minciună”
„Întreabă pe cineva aici de România. O să-ți răspundă că suntem hoți sau țigani. Nu am cules căpșuni. E o minciună”

„Întreabă pe cineva aici de România. O să-ți răspundă că suntem hoți sau țigani. Nu am cules căpșuni. E o minciună”

Florin Andone, atacantul echipei Deportivo La Coruna, a vorbit într-un interviu pentru „El Pais” despre problemele pe care le resimte în Spania.

Florin Andone, atacantul echipei sapniole Deportivo La Coruna, a vorbit despre faptul că a ales să evolueze pentru naționala României. Jucătorul a spus că nu regretă, dar nu simte că s-a integrat în echipa antrenată de Christoph Daum. Pe de altă parte, Andone este nemulțumit de „tichetele” care li se pun compatrioților săi, în Spania.

„Sunt la națională de doi ani, dar niciodată nu m-am simțit integrat sută la sută. Nu regret că am ales astfel. Când am devenit fotbalist profesionist, mi-am stabilit două ținte. Să joc în La Liga și în echipa țării mele. Există multă ignoranță, și în viață, și în fotbal. Întreabă pe cineva aici de România. O să-ți răspundă că suntem hoți sau țigani. Nu am cules căpșuni. Aș recunoaște dacă ar fi adevărat, dar e o minciună. În România, toți zic de cei din Spania că sunt la cules de căpșuni. Și m-au pus în aceeași oală", a spus Andone.