Evenimentul Zilei > Actualitate > Anda Adam implicată în frauda cu operaţii estetice de la Spitalul de Arşi
Anda Adam implicată în frauda cu operaţii estetice de la Spitalul de Arşi

Anda Adam implicată în frauda cu operaţii estetice de la Spitalul de Arşi

Anda Adam se număra printre vedetele din România care au apelat la medicii urmăriţi penal pentru luare de mită, dare mită, înşelăciune, fals intelectual. Ea a fost operată la finele anului trecut de către chirurgul Vitalie Stan la Spitalul Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri. În acte, operaţia nu există, însă cântăreaţa apare pe listele procurorilor ca beneficiară a unei intervenţii.

Anul trecut, cu două tile înainte de Crăciun, Anda Adam a suferit o intervenţie de mărire a sâinilor cu două zile înainte de Crăciun. Ea a fost operată tocmai de managerul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, medicul Vitalie Stan.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale faţă de 26 de persoane pentru comiterea, după caz, a infracţiunilor de: luare de mită, dare mită, înşelăciune, fals intelectual.

Potrivit informaţiilor obţinute de evz.ro, percheziţiile s-au făcut la Spitalul de Arşi din Capitală, unde s-au efectuat mai multe operaţii estetice ilegal. Printre medicii care realizau astfel de intervenţii se numără şi persoane cu funcţii de conducere, dar şi asistente.

Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), profesorul Gheorghe Iana, a explicat că operaţiile estetice nu sunt decontate. Medicul a precizat că spitalul raportează către Casa de Asigurări de Sănătate pacienţii internaţi, codul de diagnostic şi instituţia plăteşte corespondenţa dintre diagnostic şi codul care se raportează, respectiv ceea ce este validat de Şcoala Superioară de Management Sanitar.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: