Anul trecut, cu două tile înainte de Crăciun, Anda Adam a suferit o intervenţie de mărire a sâinilor cu două zile înainte de Crăciun. Ea a fost operată tocmai de managerul Spitalului Clinic de Chirurgie Plastică Reparatorie şi Arsuri Bucureşti, medicul Vitalie Stan.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a dispus începerea urmăririi penale faţă de 26 de persoane pentru comiterea, după caz, a infracţiunilor de: luare de mită, dare mită, înşelăciune, fals intelectual.

Potrivit informaţiilor obţinute de evz.ro, percheziţiile s-au făcut la Spitalul de Arşi din Capitală, unde s-au efectuat mai multe operaţii estetice ilegal. Printre medicii care realizau astfel de intervenţii se numără şi persoane cu funcţii de conducere, dar şi asistente.

Preşedintele Casei de Asigurări de Sănătate a Municipiului Bucureşti (CASMB), profesorul Gheorghe Iana, a explicat că operaţiile estetice nu sunt decontate. Medicul a precizat că spitalul raportează către Casa de Asigurări de Sănătate pacienţii internaţi, codul de diagnostic şi instituţia plăteşte corespondenţa dintre diagnostic şi codul care se raportează, respectiv ceea ce este validat de Şcoala Superioară de Management Sanitar.