Anamaria Prodan: Îl iubesc şi am să-l iubesc mereu pe Gigi Becali

Anamaria Prodan: Îl iubesc şi am să-l iubesc mereu pe Gigi Becali

Soţia antrenorului Stelei, Anamaria Prodan, a reacţionat pe Facebook după meciul câştigat de echipa vicecampioană pe terenul lui CSU Craiova.

Aceasta i-a transmis antrenorului Stelei Gigi Becali că îl va iubi mereu, indiferent de ce se va întâmpla în viitor, dar că Pintilii merită apreciat şi respectat. De asemenea, "sexy-impresara" l-a lăudat pe Gabi Enache pentru evoluţia de aseară.

"Îl iubesc şi am să-l iubesc mereu pe Gigi Becali, indiferent de ceea ce ne rezervă viaţa, însă Mihai Pintilii merită toate laudele posibile pentru felul în care a trecut peste aceste zile dificile. Un mare campion, un luptător şi un caracter cum rar mi-a fost dat să văd!", a scris Anamaria Prodan pe Facebook.

Gigi Becali criticase evoluţiile lui Mihai Pintilii din ultima perioadă.

Ne puteți urmări și pe Google News

Anamaria Prodan l-a felicitat şi pe Gabi Enache pentru evoluţia lui, şi acesta trecând printr-o perioadă dificilă în ultima vreme. "Felicitări, Gabi Enache, un băiat care şi-a făcut ordine în viaţă şi acum a început să facă şi în teren. Omul care astă-seară nu doar că a schimbat tabela de marcaj, dar chiar îndrăznesc să spun că a schimbat, după pauză, soarta meciului prin prestaţia sa", a mai scris Anamaria Prodan.