Astăzi, ilfovenii au câştigat la „masa verde” meciul cu ardelenii din etapa a 22-a, ca urmare a folosirii jucătorului Marius Martac, deşi fundaşul nu avea drept de joc. Anamaria Prodan este cea care a intermediat transferul jucătorului la Cluj.

Sunt managerul jucătorului, dar e o prostie să se ceară suspendarea licenţei mele. Eu fac contractul jucătorului, Liga îi dă dreptul de joc, nu Anamaria Prodan. Din punctul meu de vedere, legitimarea a fost corectă. Actele pe care le-am văzut sunt normale. Nu pot să înţeleg cum se întâmplă asemenea greşeli, din cauza cui se întamplă. Ce vină are Martac că el a primit dreptul de joc!? Sau ce vină are Clujul că a trimis contractul la Ligă şi aceştia i-au dat drept de joc!? Ne vom face din nou de râs la TAS, cum suntem obişnuiți. U Cluj nu are cum sa piardă acest proces la TAS”, a  declarat Anamaria Prodan la Dolce Sport.

Marius Martac a fost transferat temporar de Corona de la Oţelul Larisa, dar jucătorul şi-a încheiat contractul cu braşovenii înainte de expirarea termenului pentru transferul temporar şi a semnat cu „şepcile roşii”.