Evenimentul Zilei > Actualitate > Se cutremură Casa Regală. Divorţ de 300 de milioane de lire sterline
Se cutremură Casa Regală. Divorţ de 300 de milioane de lire sterline

Se cutremură Casa Regală. Divorţ de 300 de milioane de lire sterline

Familia regală britanică este zguduită de un nou şi neaşteptat scandal. Relaţia dintre Charles şi Camilla este la cuţite.

Criză conjugală cu ameninţări dacă nu i se vor da 300 de milioane de lire sterline

De data aceasta protagoniştii sunt Charles Windsor şi consoarta Camilla  a căror căsnicie ar fi aproape de un epilog misterios. După cum se grăbesc tabloidele britanice, aspiranta pereche la conducerea monarhiei britanice, înfruntă o dură criză conjugală, cu Camilla care ar fi ameninţat cu dezvăluirea secretelor familiei Windsor în cazul în care Charles ar refuza să semneze un acord de divorţ cu valoarea de 300 de milioane de lire sterline.

Primele tensiuni s-au remarcat când Camilla s-a întors singură dintr-o vizită oficială

Tensiunile dintre cei doi, foşti amanţi în timpul căsătoriei principelui cu Lady D şi căsătoriţi din 2005, ar fi început cu ocazia ultimei călătorii oficiale în Pacificul de Sud. Camilla s-ar fi întors mai deveme la Londra, în momentul în care Charles tocmai era pe punctul de a se îmbarca în avionul Regal în direcţia Insulelor Salomon. Furtuna care ameninţă să se abată asupra familiei regale, vine exact la un an de la anunţul abdicării Reginei de 94 de ani, Elisabeta a II-a, în favoarea fiului de 71 de ani, Charles, prinţ de Galles. Anunţ pe care şi EVZ  l-a publicat AICI: Caza Regală, zguduită din temelii! Regina Elisabeta, decizie fără precedent în ce-l priveşte pe prinţul Andrew

Printre altele, tabloidele britanice scriu despre unele indiscreţii despre Camilla şi celebra avocată specializată în divorţuri, Fiona Shackleton. Cică s-ar fi întâlnit în mare taină.  Cam şuieră un vânt periculos dinspre palatul Buckingham, nu-i aşa?