Evenimentul Zilei > Actualitate > Revenire-BOMBĂ la Pro Tv! O celebră prezentatoare se întoarce la pupitrul ȘTIRILOR. Vestea a bucurat toți FANII
Revenire-BOMBĂ la Pro Tv! O celebră prezentatoare se întoarce la pupitrul ȘTIRILOR. Vestea a bucurat toți FANII

Revenire-BOMBĂ la Pro Tv! O celebră prezentatoare se întoarce la pupitrul ȘTIRILOR. Vestea a bucurat toți FANII

O cunoscută jurnalistă a televiziunii din Pache Protopopescu a făcut un anunț-surpriză. După o perioadă dedicată vieții de familie, aceasta și-a anunțat marea revenire în televiziune, la pupitrul știrilor.

În luna august a anului 2016, vedeta PRO TV, Amalia Enache devenea mămică. Ea aducea pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe care a botezat-o Alma. Acum, perioada concediului de maternitate se apropie de final, iar aceasta a anunțat când se va întoarce la postul din Pache, scrie Click.ro.

„Sunt în continuare în concediu de maternitate, dar proiectul principal din acest an este să mă întorc la serviciu, la pupitrul știrilor, în momentul în care fiica mea împlinește doi anișori (n.r. august 2018)” a declarat Amalia, pentru sursa citată.

„<Meseria> de mămică este foarte frumoasă, am un copil spiriduș, care acum este în perioada în care învață să vorbească, să meargă. Fetița mea este ghidușă, pare că tot timpul este pusă pe glume. Pentru mine este miracolul absolut când îmi văd copilul așa. Am senzația că este un început, că începe o nouă viață pentru mine! Cât despre întrebarea dacă îmi mai doresc un copil, pot să îți mărturisesc că nu vreau doar unul, ci mai mulți, pentru că îmi place să fiu mamă. Însă, de la dorință până la împlinirea ei sunt mai mulți pași. Copilul mă menține, efortul pe care îl depun pentru ea este mai intens ca orice program de sală, iar de mâncat cred că mănânc mai sănătos tot datorită ei. În plus, nu mai sunt pe fugă, ca înainte, cu mâncare la caserolă”, a mai spus Amalia Enache, pentru Click.