Evenimentul Zilei > Politica > Alt COPIL DISPĂRUT. Un băiat de 13 ani este de negăsit
Alt COPIL DISPĂRUT. Un băiat de 13 ani este de negăsit

Alt COPIL DISPĂRUT. Un băiat de 13 ani este de negăsit

De mai bine de 24 de ore, poliţiştii îl caută pe Ştefan Emilian Sandu, de 13 ani, din Municipiul Alba Iulia, dispărut de la domiciliu. Părinții au sesizat dispariția, aseară, la câteva ore după ce băiatul a plecat și nu nu s-a mai întors acasă.

Mama băiatului a sesizat, aseară, în jurul orelor 22.30, Poliţia Municipiului Alba-Iulia. Femeiea din municipiul Alba Iulia le-a spus oamenilor legii că fiul său, Sandu Ștefan Emilian în vârstă 13 ani şi 4 luni, a plecat de la domiciliu, în jurul amiezii şi nu s-a mai întors.

Semnalmente: înălţime 1,60 m, greutate aproximativ 35 de kilograme, faţă rotundă, ochi căprui, părul negru, tuns scurt.
La data plecării purta pantaloni de culoare albastru închis cu dungă roșie, geaca de culoare maro, iar în picioare avea o pereche de pantofi sport.

Persoanele care pot oferi informaţii despre minor sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112, ori 116.000, sau cea mai apropiată unitate de poliţie.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.