Conform flux24.ro, organizația amintită nu poate fi găsită pe Google şi nu există nici în anuarul publicat de Ambasada României din Washington D.C. De asemenea, se pare că nici jurnaliștii români din zonă nu au auzit de Clubul de Afaceri Româno-American.

“În debutul vizitei mele în Statele Unite ale Americii, m-am întâlnit la Chicago cu membrii Clubului de Afaceri Româno-American, un spațiu al oamenilor inimoși, hotărâți, prieteni sinceri ai României. Le-am spus că avem nevoie de oameni de afaceri de succes care să investească la noi și că e nevoie în România de o mai bună cultură a antreprenoriatului. Sunt convinsă că dimensiunea economică a parteneriatului strategic dintre România și SUA poate fi pe măsura excelentei colaborări în plan politic și militar dintre țările noastre”, este mesajul scris de Gorghiu pe Facebook.

Vizita Alinei Gorghiu în SUA a primit foarte multe reacţii negative pe Facebook, unde comentariile au fost dure şi foarte dure.

Câteva comentarii de pe Facebook despre vizita Alinei Gorghiu în SUA

Ghita Abrudean: “Te ai dus la cerșit de voturi.”

Omul Luminii Bogdan Viorel: “Să ai o noapte după conştiinţa ta.”

Ioan Dorca: “Doamna Gorghiu credeți că o sa ne duceți de nas la nesfârsit? În loc să promovați legi benefice tuturor românilor, dumneavoastră vă plimbaţi prin America. Să vă fie ruşine. Eu sper că şi cei din diasporă şi-au dat seama că aceşti nemernici PDl-işti ascunşi sub mantaua PNL fac numai rău democrației şi mai sper să vina unul în fruntea țării care să dea cu aceşti nemernici de pământ şi să respecte voința majorității românilor, adică 300 de parlamentari aşa cum am vrut la referendum.”