Acesta a declarat: “Astazi este prima zi in care nu sunt prezent fizic in casa rugbyului. Am indragit acest sport de atatia ani incat nu pot concepe nimic fara implicarea sa. Ce ma face sa nu fiu trist, ci dimpotriva, optimist chiar, este increderea mea ca noua postura pe care mi-am asumat-o va fi o cale in plus de promovare a sportului cu balonul oval.

Ca reprezentant al olimpismului, obligatia mea va fi aceea de a demonstra lumii, cu ajutorul fiecarui sportiv roman, ca suntem capabili de performante, in care se reflecta atat talentul nativ, cat si munca disciplinata si sustinuta.

Nimic nu ma poate tine departe de rugby, nimic nu este mai puternic decat pasiunea aceasta de-o viata pentru el. Sper ca tot ceea ce am construit la Federatia Romana de Rugby sa fie sporit de cei care imi vor urma.

Ii cunosc bine pe acesti oameni, am muncit impreuna, ne-am bucurat de fiecare obiectiv atins, de fiecare victorie, prin urmare demisionez cu inima linistita. Stiu ca rugbyul romanesc va fi pe maini bune. Voi fi in continuare prezent, cu sufletul, cu un sfat bun, cu tot ceea ce voi putea. Iar succesele mele ca presedinte COSR vor fi in primul rand succesele unui exponent al rugbyului.”

Membrii Biroului Federal au decis ca prerogativele functiei de presedinte al Federatiei Romane de Rugby sa fie preluate, pana la organizarea de noi alegeri, de domnul George Boroi, vicepresedinte al FRR.