Andreea Marin nu a făcut un secret din faptul că şi-a recăpătat echilibrul apelând la specialiştii dintr-un renumit complex din Bodrum unde a urmat terapii de detoxifiere.

Tot acolo, vedeta noastră a făcut cunoştinţă cu Cisem Cakir, specialista în nutriţie şi raw food a centrului, de la care a învăţat care sunt alimentele dăunătoare corpului nostru.

“Prin ceea ce consumăm facem loc în corpul nostru depozitelor de reziduri care devin un mediu propice bolilor şi cancerului, în special. La Bodrum am învăţat o mulţime de lucruri bune, de la reţete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot planta singură, în pământ organic, anumite legume sau verdeţuri din care gătesc apoi sau fac sucuri cu un conţinut bogat în minerale, enzime, vitamine. Am văzut un film la unul dintre seminariile de la Bodrum despre efectele nocive ale zahărului şi ale chimicalelor, zahărul fiind numit şi “cocaina produselor alimentare”, şi am înţeles clar câte beneficii aduce înlocuirea acestuia cu siropul de agave sau mierea bio, de exemplu”, sustine Andreea in Unica.ro