Evenimentul Zilei > EVZ Special > Alianța USR-PLUS pariază totul pe Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății nu pleacă nicăieri
Alianța USR-PLUS pariază totul pe Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății nu pleacă nicăieri

Alianța USR-PLUS pariază totul pe Vlad Voiculescu. Ministrul Sănătății nu pleacă nicăieri

USR-PLUS anunță că Vlad Voiculescu beneficiază de tot sprijinul pentru a rămâne în continuare la Ministerul Sănătății, în ciuda controverselor din ultima vreme.

Atacat din toate direcțiile, în ultima vreme, dar mai ales de colegii de guvernare, de la PNL, Vlad Voiculescu are un viitor incert la Ministerul Sănătății. O eventuală remanierea a sa, de către premierul Florin Cîțu, ar putea să reprezinte scânteia care să arunce în aer Coaliția de guvernare. Mai ales că membrii USR-PLUS repetă zi de zi că au încredere în Vlad Voiculescu, ministru care trebuie să rămână în funcția pe care o ocupă în prezent.

„Vlad e sub un asediu mediatic pentru că o caracatiță imensă din sănătate se simte amenințată”

„Am o veste proastă pentru mafia din sănătate – Vlad Voiculescu nu pleacă nicăieri! Are toată susținerea noastră să termine ce a început! Vlad e sub un asediu mediatic pentru că o caracatiță imensă din sănătate se simte amenințată.

Fie că sunt furnizori de echipamente și consumabile conectați politic și privilegiați dintotdeauna la licitații sau bine coordonați în tot felul de achiziții directe, fie că e vorba de marii directori și profesori inamovibili din sănătate în umbra cărora nu crește nimic de ani de zile, rețelele care se ocupă cu angajările pe șpagă în sistemul de sănătate, cu toții simt că se schimbă ceva și afacerile lor de milioane sunt amenințate.” A scris liderul deputaţilor Alianţei USR PLUS, Ionuț Moșteanu, pe contul de Facebook.

„Asta cu cearta e atât de marketing…”

„A început o eră nouă, cu transparență, cu concursuri și licitații corecte și ei nu pot accepta asta și s-au mobilizat să încerce să îl îndepărteze pe Vlad Voiculescu. Dar n-o să le meargă!”, a mai transmis politicianul.

Despre tensiunea dintre Florin Cîțu și Vlad Voiculescu a vorbit și vicepremierul Dan Brana. „Asta cu cearta e atât de marketing… Deseori suntem cu Florin și Vlad și ne uităm la televizor și nu putem să nu râdem. Ideea că este o ceartă în guvern o resping și este falsă!”, a spsu Barna la Aleph News.